Biografie

Maaike KitslaarMaaike Kitslaar studeerde klassieke zang aan de conservatoria van Maastricht en Amsterdam. Zij was als koorsopraan verbonden aan De Nederlandse Bachvereniging, De Nederlandse Opera en Opera OT. Als soliste werkte zij mee aan diverse muziektheater producties waaronder ‘De Tweeling’ van Fons Merkies, ‘Persians’ van Boudewijn Tarenskeen, ‘De Twaalfde Nacht’ van het RO Theater en ‘De monologen van de jonge Brecht’ van Eric Lotichius. Met mezzosopraan Esther Mossel vormde zij ‘Duacapella’ waarmee zij theaterprogramma’s voor Artis en de Hortus Botanicus Amsterdam maakte. Zij trad als Diva op in de theatershow ’25 jaar het beste’ van Hans Liberg.

Met harpiste Petra Rosa en met accordeonist Jaap Somsen treedt zij sinds 2010 op bij theaterfestivals als Kleines Fest im grossen Garten, Hannover, de Rotterdamse Operadagen en Festival Classique. Daarnaast is zij werkzaam als producent en voorstellingsleider voor onder andere De Nationale Opera, NTR ZaterdagMatinee en Vocal Statements.

Meer over Maaike op www.primadonnaproducties.nl

 

 

Petra RosaPetra Rosa studeerde aan het Utrechts Conservatorium en vervolgens aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Erika Waardenburg. Zij was als freelance harpiste werkzaam bij diverse orkesten (Nederlands Promenade Orkest, Metropole Orkest) en werkte mee aan een groot aantal theater- en tv-producties. Zij treedt op, zowel solo als in diverse kleine bezettingen, met repertoire dat klassiek, folk, pop, bossa nova en eigen composities omvat.
Zij treedt regelmatig op met fluitiste Cécile Oorthuis (Duo Panache) en met zangeres AnneBet Brongers (Duo Angelpact). Daarnaast vormt zij samen met zanger/saxofonist  George Carlo M het duo Primrose. Petra Rosa bespeelt een semi-akoestische Camac Blue Harp.

Meer over Petra op www.lotusmusic.nl