Biografie

Maaike KitslaarMaaike Kitslaar studeerde Klassieke Zang aan de conservatoria van Maastricht en Amsterdam en behaalde haar diploma in 1996 aan het Sweelinck Conservatorium bij Lucia Meeuwsen. Zij was als koorsopraan verbonden aan De Nederlandse Bachvereniging, De Nederlandse Opera en Opera OT. Als soliste werkte zij mee aan diverse muziektheater producties waaronder ‘De Tweeling’ van Fons Merkies, ‘Persians’ van Boudewijn Tarenskeen, ‘De Twaalfde Nacht’ van het RO Theater en ‘De monologen van de jonge Brecht’ van Eric Lotichius. Met mezzosopraan Esther Mossel vormde zij Duacapella waarmee zij o.a. theaterprogramma’s voor Artis en de Hortus Botanicus Amsterdam maakte. Zij trad in de seizoenen 2008/2009/2010 op in de theatershow ’25 jaar het beste’ van Hans Liberg. Met Duo La Primavera, Duo Decibella en als soliste is zij werkzaam in het evenementencircuit voor zowel bedrijven als particulieren. Zij trad onder meer op bij festivals als Kleines Fest im grossen Garten, Hannover, de Rotterdamse Operadagen en de Smaak van Italië en bij internationale congressen als TEDxWomen Amsterdam en The Hague Dialogue. Sinds enkele jaren is zij tevens werkzaam als producent en voorstellingsleider bij muziektheaterproducties van onder andere De Nederlandse Opera.

Meer over Maaike op www.primadonnaproducties.nl

 

 

Petra RosaPetra Rosa studeerde aan het Utrechts Conservatorium en vervolgens aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Erika Waardenburg. Zij was als freelance harpiste werkzaam bij diverse orkesten (Nederlands Promenade Orkest, Metropole Orkest) en werkte mee aan een groot aantal theater- en tv-producties. Zij treedt op, zowel solo als in diverse kleine bezettingen, met repertoire dat klassiek, folk, pop, bossa nova en eigen composities omvat.
Zij treedt regelmatig op met fluitiste Cécile Oorthuis (Duo Panache) en met zangeres AnneBet Brongers (Duo Angelpact). Daarnaast vormt zij samen met zanger/saxofonist  George Carlo M het duo Primrose. Petra Rosa bespeelt een semi-akoestische Camac Blue Harp.

Meer over Petra op www.lotusmusic.nl